Account Manager (binnendienst met bedrijfswagen, geen cold calling)

Functieomschrijving

Voor een sterk groeiend, ambitieus bedrijf waar de sky the limit is zoeken wij een interne account manager. Prospecteren hoef jij zelf niet te doen. Een team van specialisten op dat vlak, maakt de prospecten warm, van jou wordt enkel verwacht dat je de deal closed. Jouw klantenbestand is zeer uitgebreid en bevat zowel nationale als internationale klanten. Door jouw commerciële flair en inlevingsvermogen behaal jij jouw resultaten op vlak van prospecten (B2B). Uiteraard zorg je ook voor een goede opvolging en hou je vinger aan de pols bij jouw bestaande klanten. Het gaat hier in eerste instantie om een binnendienstfunctie. Op lange termijn kan het zijn dat er ook buitendienst bij komt. Dit doe je van maandag tem vrijdag.

Taken en profiel

Je hebt een 3-tal jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur B2B. Je voelt klanten aan en weet op hun noden in te spelen. Hierdoor wek je vertrouwen op en maak je niet enkel nieuwe klanten maar behoud je ze ook. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, toch ben je ook een echte teamplayer. Aan enthousiasme en zelfvertrouwen heb jij alvast geen gebrek. Communiceren in het Nederlands en Engels is voor jou geen probleem. Spreek je ook een mondje Duits dan is dit zeker een voordeel.

Aanbod

Wat heeft dit bedrijf jou te bieden?
- Een correct loon met bonussysteem.
- Bedrijfswagen en tankkaart.
- Laptop
- GSM + abonnement
- Teambuildings, incentives,...
- .... Maar bovenal kom je terecht in een jong, hip en sterk groeiend bedrijf met internationale ambitie, waar jij een belangrijke schakel vormt in het succes.