Assistent productieplanner

Functieomschrijving

Voor een productiebedrijf in de regio van Oostende, zijn wij op zoek naar een assistent productieplanner. Aan de hand wat er besproken is op de vergaderingen maak jij een planning op voor iedereen die in het productieproces zit. Dit bespreek je met hen en volgt alles ook op. Indien er wijzigingen zijn, breng je iedereen ook op de hoogte. Afspraken voor het materiaal te gaan plaatsen wordt door jou geregeld met de klant. Ook zorg je dat daar alle nodige documenten aangevraagd worden. De productieplanner zorgt voor de planning van de productie en hierdoor werk je dan ook nauw samen met hem. Op termijn is er mogelijkheid om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Kwaliteit is voor hen heel belangrijk! Jij voert dan ook kwaliteitscontroles uit.

Taken en profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met een bachelor in de richting bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Kennis natuursteen is een grote troef maar wel bereid zijn je kennis te gaan uitbreiden. Je hebt geen schrik om je veiligheidsschoenen aan te trekken en in de productie rond te lopen en eventueel zelf een handje toe te steken. Je hebt oog voor detail en ziet zo snel wanneer er iets fout loopt. Je bent een vlotte babbelaar en communiceert goed naar collega's en klanten. Technische tekeningenlezen is voor jou geen enkel probleem.

Aanbod

Er wordt jou een boeiende job met heel wat mogelijkheden aangeboden. Een contract met mooie verloning en daarnaast ook heel wat extralegale voordelen.