Automecanicien

Functieomschrijving

Voor een familiale garage in de regio Tielt zoeken wij een automecanicien. Jouw takenpakket is zeer variërende. De klanten komen bij jou terecht bij problemen aan hun wagen. Jij bent een echte speurneus en gaat dan ook op zoek naar de oorzaak van het probleem, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Beiden kennen voor jou geen geheimen. Ook sta je in voor het onderhoud van de wagens alsook lichte vracht. Af en toe rijd je met de wagen naar de keuring. Je bent ook bereid bij te springen in het magazijn waar je de nodige stock gaat nakijken alsook bestellingen en leveringen opvolgt. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag van 8u30
- 12u en 13u
- 16u30. Op zaterdag is de garage open van 9u-12u. Je werkt niet elke zaterdag maar in beurtrolsysteem.

Taken en profiel

Je hebt een opleiding automechanica genoten of gelijkwaardig door ervaring. Zelfstandig alsook in team werken is voor jou geen probleem. Interesse in techniek is uiteraard een vereiste en basiskennis van uitleesapparatuur is een groot pluspunt. Een rijbewijs B is vereist aangezien je voor je job ook met de wagen op baan moet.

Aanbod

Onze klant is een bedrijf waar men niet wordt behandeld als nummer maar waar het familiaal karakter echt aanwezig is. Jouw loon zal zeker een correct loon zijn volgens jouw ervaring. Je krijgt het nodige kwalitatief materiaal alsook kledij en beschermingsmiddelen om jouw job naar behoren en veilig te kunnen uitvoeren.