Autotechnieker (Premium merk)

Functieomschrijving

8u15 kom je toe in de werkplaats, voor je werkdag start geniet je van een koffie, thee of chocomelk. 8u30: je bekijkt de werkbons die klaar liggen. De eerste wagen op de planning is er een die een groot onderhoud nodig heeft. Je checkt de oliefilter, luchtfilter en pollenfilter. Ook kijk je de schokdempers na en check je nog eens de banden. Indien nodig vervang je de stukken. Nadat de wagen terug klaar staat om verder 30.000 km op de teller te zetten bekijk je de volgende werkbon. Deze gaat om een herstelling als gevolg van een ongeluk. Je start met de analyse van de wagen en bekijkt hoe lang de werken zullen duren. Ondertussen is het 12u en kun je genieten van je welverdiende break. Om 12u30 vlieg je er onmiddellijk in en pak je de wagen aan. 17u jouw werkdag zit erop. Je neemt nog vlug even de administratie door zodat je de volgende dag opnieuw kan beginnen. Je doet dit van maandag tem donderdag van 8u30 - 17u, op vrijdag tot 15u. Er wordt NIET gewerkt op zaterdag.

Taken en profiel

Je hebt een opleiding autotechnieken gevolgd of gelijkwaardig door ervaring. Een grondige kennis van automechanica EN auto elektriciteit is vereist. Je handen vuil maken dat is voor jou geen probleem. 5 jaar ervaring als technieker, dit kun jij aantonen. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Een vaste job in een zeer mooie garage regio Brugge. Loon is afhankelijk van jouw ervaring en is dus bespreekbaar. Je krijgt de kans om te werken met auto's van topkwaliteit.