Bediende logistiek (ramen en deuren)

Functieomschrijving

Voor een producent van ramen en deuren zoeken wij een nieuwe collega die een belangrijke functie heeft binnen de dienst naverkoop/naservice (B2B). Jij bent DE contactpersoon voor de klanten. Die komen bij jou terecht met hun vragen omtrent levering en levertermijnen, problemen, ... Jij stuurt de lader in het magazijn aan, regelt het transport (intern of externe transportfirma),... Indien nodig ga je bij de klant ter plaatse om het eventuele probleem te bekijken en op te lossen. Je werkt van maandag tem vrijdag (glijdende uren). De vaste uren zijn van 7u-12u en van 12u30 - 15u30. Je kan echter starten tussen 7u en 8u30.

Taken en profiel

Je hebt ervaring in een dergelijke functie en weet hoe je met klanten moet omgaan. Klachtenbehandeling schrikt jou niet af. Je blijft dan ook in elke mogelijke situatie rustig. Je denkt mee met de klanten en biedt in de mate van het mogelijke oplossingen aan. Je woont in de regio Aalter
- Maldegem
- Eeklo.

Aanbod

Er wordt jou een job optie vast aangeboden. Loon is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring. Je werkt 40u/week waardoor je recht hebt op 12 extra vakantiedagen. Het verlof binnen de firma valt samen met het bouwverlof en ligt dus vast. Je komt terecht in een bedrijf waar het motto geven en nemen van toepassing is. Er wordt de mogelijkheid geboden om interne opleidingen te volgen en jezelf dus te ontplooien.