Bekister

Functieomschrijving

Dit bouwbedrijf staat gekend voor het bouwen van woon
- en zorgcentra, commerciële panden, woonprojecten,... Samen met jouw ploeg die een 5-tal werknemers telt, ga jij naar de verschillende werven die gelegen zijn in O
- W-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant. De ploegchef pikt jou thuis of op een afgesproken plaats op. Om 7u ben je op de werf en ga je aan de slag. Aan de hand van een plan ga je kolommen, balken, wanden,... gaan bekisten dit zowel op de traditionele wijze als met systeembekisting. Er wordt gewerkt met Cometal alsook met Doka. Om 16u zit jouw werkdag erop en brengt de ploegchef jou en jouw collega's terug naar huis.

Taken en profiel

Ervaring als bekister is een vereist EN je kan plan lezen. Je bent flexibel naar werkplaats toe. Je weet als geen ander dat een job in de bouw ook wel betekent dat enige flexibiliteit belangrijk is. Om 7u start jouw werkdag en om 16u is deze gedaan op de werf, je bent dan echter nog niet onmiddellijk thuis. Je kan communiceren in het Nederlands, Engels of Frans.

Aanbod

Op vandaag heeft dit bedrijf 25 lopende projecten. Je kan rekenen op een tijdige, correcte en aantrekkelijke verloning. Er wordt een 3-maandelijkse evaluatie voorzien. Dat dit bedrijf heel wat voor zijn medewerkers doet is wel duidelijk:
- Goede verloning.
- 2 jaarlijkse personeelsfeesten waarbij zelfs een taxi voorzien wordt.
- Evaluatiegesprekken op regelmatige basis die, indien positief gekoppeld wordt aan loonsverhoging.
- Goede sfeer
- Na 1 jaar in dienst krijg jij ook een stukje van de winst van het bedrijf. Dit om aan te tonen dat jij ook een zeer belangrijke speler bent in het succesverhaal.