Brigadier werkplaats

Functieomschrijving

De brigadier coördineert en (bege)leidt alle activiteiten in de werkplaats met als doel een optimale klantentevredenheid, voertuigendoorstroming, een maximale kwaliteit en rentabiliteit te realiseren. De brigadier rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. De voornaamste taken zijn: Opmaken werkverdeling en werkopvolging van de techniekers in de werkplaats. Communiceren en klachtenbehandeling met de Service Raadgever/Werkplaatsverantwoordelijke over de werken in uitvoering met als doel de planning tijdig te kunnen bijsturen Actief meewerken op de werkvloer als leidinggevende en ondersteuning bieden aan techniekers waar nodig. Controleren van de uitgevoerde werken. Bestellingen plaatsen. Beheren van de tijdsregistratie.

Taken en profiel

U beschikt over een diploma in een technische richting. Bijgevolg heeft u een zekere kennis in automechanica, (electro)mechanica en elektronica. U hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en/of als reparatietechnieker vracht- en bestelwagens. U hebt een goede kennis van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift en hebt basiskennis preventie op de werkvloer.

Aanbod

We bieden u een voltijds contract van onbepaalde duur aan. Het loon is marktconform en bestaat uit een maandloon aangevuld met maaltijdcheques. Je komt terecht in een dynamische organisatie in een snel veranderende omgeving waar de waarden toewijding, integriteit en ultieme kwaliteit centraal staan.