Calculator - project voorbereider

Functieomschrijving

Voor een schrijnwerkerij zijn wij op zoek naar een calculator - project voorbereider, dit omwille van de groei van het bedrijf. Je maakt offertes op en dit aan de hand van meetstaten, bestekken, plannen,... Dit doe je in samenspraak met jouw 2 collega's. Nadat de offerte werd goedgekeurd bereid je het dossier voor van a tot z zodat de projectleider deze verder kan opvolgen.

Taken en profiel

Planlezen is voor jou geen probleem. Je hebt bij voorkeur ervaring met het opmaken van offertes. IT kennis: Excel, Word en basis Autocad. Je houdt van afwisseling en weet ook de nodige prioriteiten te stellen. Verantwoordelijkheidszin en initiatief nemen dit zijn zaken waarin je jezelf herkent. Je hebt een goede kennis Nederlands en graag ook Engels en/of Frans. Nauwkeurig werken is voor jou geen probleem.

Aanbod

Een variërende job van maandag tem vrijdag. Je weet wanneer jou werkdag start (7u) maar wanneer deze eindigt hangt af van dag tot dag. Flexibiliteit is voor dit bedrijf dan ook zeer belangrijk. Je kan rekenen op een correcte verloning. Je werkt heel nauw samen met de zaakvoerder n jouw 2 collega's.