CNC Lasersnijmachine bediener

Functieomschrijving

Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf die werkt voor een aantal grote bedrijven in België maar ook een eigen product op de markt brengt. Ze zijn, omwille van de groei van de firma, op zoek naar 2 lasersnijmachine bediener. Je zal worden ingeschakeld bij het bedienen van de lasersnijmachine. Je controleert de afgewerkte stukken op eventuele fouten.

Taken en profiel

Je hebt een technische opleiding genoten of hebt reeds ervaring met de CNC. Er wordt een interne opleiding voorzien maar jouw basiskennis is belangrijk alsook jouw motivatie en wil om bij te leren. Werken in een 2 ploegenstelsel is geen probleem. Je werkt graag zelfstandig en hebt oog voor detail. Veiligheid draag je hoog in het vaandel. Je bent een echte teamplayer en zorgt dan ook voor een goede sfeer in de groep.

Aanbod

Er wordt jou een job optie vast aangeboden in een sterk groeiend familiebedrijf waar de familiale waarden en normen hoog in het vaandel gedragen worden. Jouw startloon bedraagt 13,1444€/u + ploegenpremie van 12.5% = 14.79€ + maaltijdcheques van 3.65€. Er worden op regelmatige basis evaluatiegesprekken gedaan en wordt jouw evolutie binnen het bedrijf en jouw job nauw gevolgd. Jouw loon zal dus ook stijgen naarmate je groeit in je job.