Dakschrijnwerker

Functieomschrijving

Je start je werkdag met het oppikken van de bestelwagen op de depot te Torhout. Samen met je collega vertrek je naar de werf die gelegen is ergens in West-Vlaanderen van de kust tot aan Kortrijk. Je bekijkt wat er die dag op de planning staat en begint samen met jouw collega aan het noeste werk. Je staat hoofdzakelijk in voor het plaatsen van dakconstructies maar dit kan ook gevelbekleding, tuinhuizen,... zijn.

Taken en profiel

Motivatie is belangrijk en enige affiniteit in de houtsector is vereist. Je houdt van uitdagingen en hebt geen hoogtevrees. Veiligheid op het werk vind jij zeer belangrijk, je houdt je dan ook steeds aan de veiligheidsvoorschriften en beseft wat de risico's zijn van werken op hoogte. In het bezit zijn van een rijbewijs B is een vereiste. Je neemt verantwoordelijkheid op het werk en kan zowel in team als zelfstandig werken.

Aanbod

Een job in een klein, familiaal bedrijf die zo'n 5 werknemers telt maar door de groei van de firma nog op zoek is naar 2 extra mensen. Loon volgens barema in de bouw.