Depannagetechnieker verwarmingsketels

Functieomschrijving

Voor een specialist in het plaatsen en onderhouden van verwarmingsketels van Vaillant en Bulex zoeken wij een depannagetechnieker. Je krijgt dagelijks een planning door en gaat bij de klant ter plaatse voor het herstellen van hun verwarmingsketels. Je vertrekt van bij jou thuis met de bestelwagen en werkt vooral in de regio Brugge. Indien nodig ga je naar de depot om de nodige stukken en het werkmateriaal op te halen. 1 op 4 weekends ben je van wacht.

Taken en profiel

Je hebt een opleiding sanitair en verwarming genoten of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt minimum over een G1 attest. Ben je ook in het bezit van een G2 attest dan is dit uiteraard een pluspunt. Een rijbewijs B is noodzakelijk. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, integendeel. Je bent klantvriendelijk en neemt initiatief en jouw verantwoordelijkheid.

Aanbod

Een variërende functie in een familiale omgeving die open en eerlijke communicatie belangrijk vindt. Loon volgens jouw ervaring. Je krijgt een bestelwagen ter beschikking om jouw werk te kunnen uitvoeren. Mogelijkheid tot interne opleidingen.