Dispatcher bouwbedrijf

Functieomschrijving

Voor een leverancier van bouwgrondstoffen zoeken wij een planner. Jij bent DE persoon die ervoor zorgt het beton tijdig wordt geleverd bij de klant. Hoe doe je dit? * Je stelt dagelijkse werkopdrachten op in functie van de bestellingen. * Hierbij hou je rekening met het transport tussen de verschillende sites, werven en grondstofleveranciers. * De administratieve opvolging van de transporten behoort ook tot je takenpakket. * Door dagelijks in contact te staan met de weegbrugverantwoordelijke en betoncentralisten weet je perfect een correcte planning op te maken en kun je bijsturen waar nodig.

Taken en profiel

Wie zien wij als DE kandidaat voor deze functie? * Iemand die een eerste ervaring heeft als planner. * Een goede kennis heeft van EXCEL, WORD en OUTLOOK en graag ook nog Infopath en KPD. * Frans en Engels vlot beheerst. * Makkelijk contacten legt zowel met leveranciers als met klanten. Herken jij je hierin? Aarzel dan niet en stuur ons onmiddellijk jouw cv door.

Aanbod

Aangename werkomgeving. Contract binnen een bouw-technische omgeving. De nodige ondersteuning en opleiding. Ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheidszin te tonen. Eigen inbreng wordt sterk aangemoedigd. Aantrekkelijk en motiverend loon.