Eerste technieker (dagwerk - voeding)

Functieomschrijving

Als eerste technieker binnen dit voedingsbedrijf ben je het eerste aanspreekpunt op technisch vlak. Je helpt met het installeren van nieuwe productie - en verpakkingslijnen. Eventuele technische storingen worden door jou opgelost, zowel op mechanisch, elektrisch als op PLC vlak. Je maakt een preventieve onderhoud kalender op om op regelmatige tijdstippen de onderhoudsbeurten te laten uitvoeren. Je voert zelf dit onderhoud uit of laat deze uitvoeren door externe techniekers. Daarnaast zorg je ervoor dat er voldoende reserve onderdelen voorradig zijn. Je houdt de stock bij en vult aan waar nodig. Operatoren worden door jouw opgeleid zodat ze op een correcte manier de machines gebruiken. je werkt telkens van maandag tem vrijdag in dag.

Taken en profiel

Je hebt minimum een bachelor opleiding elektromechanica genoten of gelijkwaardig door ervaring. 3 jaar ervaring in een dergelijke functie is aangewezen. Ben je een schoolverlater met de juiste ingesteldheid dan kan je ook in aanmerking komen. Ervaring in de voeding is een pluspunt. Kennis: mechanica, elektriciteit, PLC, pneumatica,...

Aanbod

Je kan rekenen op een zeer variërende en verantwoordelijke functie maar met een goede work-life balance. Dit familiaal bedrijf vindt teamspirit en een goede sfeer heel belangrijk. Om deze te bevorderen worden er dan ook vaak teambuildings en extra's georganiseerd. Jouw verloning is afhankelijk van jouw ervaring en competenties.