Hersteller werkmateriaal

Functieomschrijving

Onze klant is een bedrijf regio groot Brugge die gekend staat voor het plaatsen van verlichting. Door de groei van het bedrijf gaan ze op zoek naar een verantwoordelijke werkmateriaal / gereedschappen. Jij ben verantwoordelijk voor het beheer en herstellen van het werkmateriaal. Dit betekent: stockbeheer, gereedschap nazien, onderhoud en indien nodig herstellen(vb schijfmachine, compresseur, dompelpomp,...). Je houdt hierbij steeds de kwaliteit van het gereedschap in het oog zodat er geen ongelukken gebeuren op de werf. Welk materiaal en waar het besteld is hou je goed bij alsook wat er geleverd is. Je checkt of de batterijen van het gereedschap opgeladen zijn en zorgt voor een ruime voorraad spanbanden en toebehoren. Ook enige administratie hoort bij jouw verantwoordelijkheden. Je beheert en organiseert de keuring - en ijkings cyclus van het gereedschap. De planningsverantwoordelijke geeft aan jou door wie wat nodig heeft. Jij zorgt ervoor dat jouw collega's steeds over het correct, veilig en werkend materiaal beschikt. Je werkt van maandag tem vrijdag van 7u tot 15u30.

Taken en profiel

Jij hebt zowel mechanische als elektrische kennis. Werken in een klein team (3 personen) is echt iets voor jou. Je bent PC vaardig, werken met Excel en Navision schrikt jou niet af. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen probleem. Je werkt graag zelfstandig, neemt initiatief en bent een echte planner. Kennis van werkmateriaal is vereist.

Aanbod

Een zeer variërende job met heel wat verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf waarbij de familiale waarden en normen nog steeds centraal staan. Het bedrijf is echter ambitieus en wil de komende periode een stijging van 5% realiseren, aan werkzekerheid dus geen gebrek. Aantrekkelijk loon. Job optie vast. En als dat nog niet genoeg is biedt deze firma ook een academy plan aan. Werknemers kunnen door interne of externe opleidingen zichzelf ontplooien, verder ontwikkelen of specialiseren.