Hou jij het hoofd koel bij technische problemen

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van diepvriesproducten zoeken wij een verantwoordelijke technieker. Onze klant is een voedingsbedrijf met een vrij geautomatiseerde productie. Enerzijds sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de installaties anderzijds help je bij de uitbreiding van het machinepark. Het bedrijf zal namelijk hun productiecapaciteit verdubbelen, dit door een stuk bij te bouwen en ook hun machinepark te verdubbelen. Concreet denk jij mee over de verbeterpunten op technisch vlak en maak je een onderhoudsplan op. Complexe storingen worden door jouw technisch inzicht en ervaring opgelost. Ook registreer je de uitgevoerde interventies en maak je rapporten op mbt druk, debiet, temperatuur,... Je werkt telkens van maandag tem vrijdag en dit met flexibele daguren.

Taken en profiel

Je kan jezelf een specialist noemen op technisch vlak dit door zowel je kennis van elektriciteit als mechanica. Tot die ruime technische kennis behoort ook kennis van PLC. Een aantal jaren ervaring is voor deze functie vereist. Je neemt graag verantwoordelijkheid, denkt mee met het bedrijf, neemt initiatief en durft verbeterpunten voor te stellen. Je vindt het belangrijk dat je een meerwaarde betekent voor het bedrijf en dat men luistert naar jouw ideeën.

Aanbod

Onze klant is een bedrijf met heel wat toekomstperspectieven, jij bent hier dan ook een zeer belangrijke schakel in. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en een goede sfeer zijn zaken die onze klant heel belangrijk vindt. Jouw loon zal conform jouw ervaring zijn.