HVAC Technieker

Functieomschrijving

HVAC techniekers gezocht en dit voor verschillende projecten (overheidsdiensten, gevangenissen, industriële gebouwen,...). De planning geeft je jouw planning door via de Ipad. Je vertrekt dus dagelijks rechtstreeks van bij jou thuis naar het werk, dit uiteraard met de bedrijfswagen. Je staat in voor het preventief onderhoud, technische interventies en herstellen van verwarmings- koel- en luchttechnische installaties, sanitair... Wat betekent dit concreet?
- Helpen bij implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's.
- Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies.
- Gedetailleerde rapporten opmaken, klant informeren omtrent de vooruitgang,verantwoordelijke op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen,...
- Je respecteert hierbij telkens de veiligheidsregels en informeert de verantwoordelijke in geval van gevaarlijke situaties.

Taken en profiel

Je bent een persoon die graag zelfstandig werkt, verantwoordelijkheid neemt en probleemoplossend denkt en handelt. Je communiceert vlot met je klanten en hebt oog voor commerciële opportuniteiten. Attesten: G1
- G2
- VCA
- BA4
- BA5
- HVAC, ben je in het bezit van 1 van deze attesten dan is dit zeker al een pluspunt. Veiligheid vind je heel belangrijk, je neemt initiatief en bent flexibel en klantgericht.

Aanbod

Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loonpakket: uurloon afhankelijk van ervaring, bedrijfswagen, tankkaart, gsm, ipad, ecocheques, hospitalisatie - en groepsverzekering. Reële doorgroeimogelijkheden, opleidingstraject binnen het bedrijf. Je komt terecht in een bedrijf waar collegialiteit heel belangrijk is en waar men ook heel wat voor hun mensen doet. De projecten die jou worden toegewezen zijn ook altijd in en rond je eigen omgeving.