Industrieel elektricien met of zonder ervaring (flexibele werkgever)

Functieomschrijving

Onze klant is een sterke speler op de markt op vlak van industriële elektriciteit: bordenbouw, plaatsen van toegangscontroles en brandbeveiliging, aansluiten van machines,... Momenteel zijn de werven vooral gelegen in Kortrijk, Brugge, Oostende, Antwerpen, Gent,... Omwille van de zeer sterke groei van het bedrijf is onze klant op zoek naar (hulp)elektriciens. Samen met je collega vertrekt je samen met de bestelwagen naar de werf. Hoe laat vertrek je? Dat is uiteraard afhankelijk van de ligging van de werf. Eenmaal aangekomen ontvang je de orders van de werfleider en voer je de nodige werken uit: kabels trekken, leidingen plaatsen, plaatsen en aansluiten van industriële elektriciteitskasten, verlichtingsinstallaties aansluiten,... Je kan zowel worden ingeschakeld voor kleinere werken of herstellingen waardoor je heel wat verschillende projecten hebt waarvoor jij verantwoordelijk bent. Maar heb je toch liever wat stabiliteit dan houdt onze klant hier ook rekening mee en wordt je op grotere projecten geplaatst die soms tot maanden kunnen duren. Voor elk wat wils dus.

Taken en profiel

Een diploma elektriciteit is een pluspunt maar vooral jouw interesse in techniek en motivatie is doorslaggevend. Technisch inzicht, leergierig, gemotiveerd, dit zijn een aantal zaken waarin jij jou kan herkennen. Een rijbewijs B is echter een vereiste aangezien je op verschillende werven zal tewerkgesteld worden. Goede kennis van het Nederlands is vereist zowel naar veiligheid toe als naar communicatie met klanten en collega's onderling. Je woont in de regio van Brugge aangezien de depot ook in Brugge gelegen is.

Aanbod

Dit bedrijf is zich bewust van de arbeidskrapte op de markt en zet dan ook alles op alles om hun mensen tevreden te houden. Ben je ambitieus en vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk in jouw nieuwe functie? Dan kan dit bedrijf zeker een goede match zijn. Ben jij iemand die liever geen verantwoordelijkheid neemt dan houdt men hier ook rekening mee. Na een aantal maanden wordt een bedrijfswagen en tankkaart voorzien. Het loon is afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding en wordt aangevuld met maaltijdcheques van 4.5€. Overuren? Indien je wenst kunnen deze gepresteerd worden. Jij kiest of je deze wenst op te nemen in vakantie of liever uitbetaald krijgt. Van een flexibele werkgever gesproken. Heb je een vast contract en wens je enkel de stap te zetten naar een nieuwe werkgever mits het verkrijgen van een vast contract, laat het feit dat deze vacature werd gepubliceerd via ons jou dan niet afschrikken. Onze klant is bereid een vast contract te bespreken. Nog niet overtuigd? Bel ons dan voor meer informatie.