Junior Projectleider - schoolverlaters zijn welkom

Functieomschrijving

Je zal de prijsaanvragen die binnenkomen behandelen. Je contacteert hiervoor de klant, je maakt een offerte op en bezorgt die aan de klant. Je volgt vervolgens de offerte op en registreert alle communicatie hieromtrent. Je tracht te weten te komen om welke reden de klant kiest voor ons of niet. Bij bestelling doorloop je het contract met de klant en registreert. Je neemt het contract uiteindelijk ten laatste nog eens door met de zaakvoerder die op zijn beurt zijn akkoord geeft. Wanneer de bestelling kan uitgevoerd worden, ga je de werf gaan opmeten en bereid je alles voor voor de tekenaar. (De bestellingen van materiaal gebeurt door de tekenaar, enkele uitzonderlijke zaken worden door jou besteld). Jij keurt de tekening goed of laat deze nog aanpassen waar nodig om deze vervolgens naar de productie/het atelier te brengen. Jij zorgt daarna voor de voorbereiding van de montage. Dit betekent dat je het nodige materiaal voorziet, gaat gaan kijken of alles mogelijk is op de werf, er al dan niet een hoogtewerker moet worden gehuurd, de nodige vergunningen voorziet, enz... Je regelt ook het transport naar de werf. Iedere woensdag is er een planningsvergadering waarbij je de stand van zaken van je werven meedeelt en verder regelt wat er nog dient te gebeuren en wanneer. Als projectleider ben je ook probleemoplossend waar nodig. Tussentijds geef je de maandelijkse vorderingen door die mogen gefactureerd worden en nadien doe je ook de nacalculatie, de uiteindelijke afrekening van je project. Hiervoor vraag je al dan niet nodig de goedkeuring van je klant op. Hiertoe beschik je over een consequent agendabeheer.

Taken en profiel

Je beschikt over een technisch bachelor diploma (electro-mechanica/mechanica/...) of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hoeft niet perse kunnen tekenen, maar je hebt wel een inzicht in de tekening. Je hebt een rijbewijs B. Je bent iemand met verantwoordelijkheidszin en beseft dat dit geen 9 to 5 job is.

Aanbod

Je komt terecht in een middelgrote onderneming die reeds 20 jaar bestaat en mooie projecten lopen heeft. Het bedrijf telt een kleine 20 tal medewerkers met een hoge anciënniteit. Om je job te kunnen uitvoeren krijg je een firmawagen, gsm, maaltijdcheques en correct loon hetgeen naargelang inzet en prestaties gemakkelijk verhoogd kan worden. Je zal als bediende 39u/week werken met 6 betaalde ADV dagen op jaarbasis.