Kraantechnieker

Functieomschrijving

Droom je van kleins af aan, al van werken met kranen? Heb je geen schrik van hoogtes en ben je gefascineerd door de werking van kranen? Dan is onderstaande vacature het gene dat je zoekt! Samen met je collega's zal je de technische dienst vormen van een bedrijf te Zeebrugge. De technische dienst staat dag dagelijks in voor het onderhoud, verbeteren en aanpassen van alle equipment in het bedrijf. Jouw specialiteit zal 'kranen' zijn. Dat wil zeggen dat je instaat voor het onderhoud van hijs- en container kranen. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als kraantechnieker!? Aarzel dan niet, en contacteer ons zo snel mogelijk. Voornamelijk zal je in de dag werken, maar je bent flexibel ingesteld waardoor je ook eens in twee ploegen wilt werken. Hele dringende interventies kunnen ook plaatsvinden tijdens de nacht/weekend.

Taken en profiel

Voor deze uitdagende functie zijn we opzoek naar een kandidaat met een TSO of hoger diploma of relevante ervaring. Je hebt een goede technische kennis en hebt een goede kennis van hydraulica en pneumatica. PLC-technieken (Siemens s7) zijn je niet vreemd. Je bent niet bang om handenarbeid uit te voeren. Je beschikt over eigen vervoer. Je bent vertrouwd met elektriciteit, zowel hoogspanning als laagspanning.

Aanbod

Je komt terecht in een internationale omgeving, met opleiding mogelijkheden. Marktconform loon die rekening geeft aan ervaring/kennis.