Kwaliteitsmedewerker 2-ploegen

Functieomschrijving

* Je bent kritisch en haalt voldoening uit het nastreven en opvolgen van kwaliteit in een productieomgeving. * Je kan zelfstandig werken en wenst te werken in een 2-ploegensysteem. * Je hebt een professionele bachelor diploma of A2 met enkele jaren productie ervaring. * Je hebt goede PC vaardigheden en kennis van MS office. * Jouw nauwkeurigheid, mensgerichtheid en verantwoordelijkheidszin typeren jouw karakter. * Je kan vlot communiceren en hebt een goede basiskennis Frans en Engels.

Taken en profiel

* Aan de hand van checks en metingen volg je de productkwaliteit op. * Het opmaken van verscheidene kwaliteitsrapporten voor klanten. * Je speelt een ondersteunende rol in het verwerken van klachten. * Je bent medeverantwoordelijk voor de aansturing en bijsturing van de correctieve en preventieve acties. * Je brengt algemene verbetervoorstellen betreffende de bestaande procedures.

Aanbod

Voor een dynamisch en groeiende internationale onderneming die een koptrekker wereldwijd is in de nonwoven sector zijn wij opzoek een commerciële, taalvaardige binnendienstmedewerker (m/v) voor een tijdelijke vervangingsopdracht van ongeveer zes maanden. Meer dan 1300 werknemers en twaalf internationale productielocaties in Europa, Azië en Amerika slagen zij erin om de stempel te drukken in een competitieve markt. Vele bekende merken stellen onze niet-geweven producten op prijs en creëren zo een toegevoegde waarde in tal van uiteenlopende toepassingen, van de auto-industrie tot in de gezondheidszorg.