Laborant nacht

Functieomschrijving

Al uw taken zijn gelinkt aan voedselveiligheid en
-kwaliteit:
- controle op grondstoffen
- controle op productieparameters
- controle op inpakparameters maar u doet ook veel opvolging van de uitvoering door andere functies. U ondersteunt deze mensen in het goed uitvoeren van de controles en het nemen van de juiste beslissingen op basis van de resultaten
- U stelt de optische sorteermachines in de produktieafdeling in
- U ondersteunt de scannerinstellers in het instellen van de optische sorteermachines in de inpakafdeling
- U geeft werkvloeropleiding over bovenstaande topics aan nieuwe werknemers of volgt de resultaten van de opleiding door andere collega's op.
- U volgt een aantal zaken op van de waterzuiveringsinstallatie
- U ondersteunt en/of adviseert, samen met anderen van de kwaliteitsdienst, de afdelingen in het nemen van beslissingen Deze functie is een operationele kwaliteitsfunctie: veel van de taken spelen zich af op het werkveld en slechts een klein stukje in het 'labo'. U staat dus mee in 'operations', bent daar een belangrijke speler in het team dat ervoor zorgt dat we op elk moment de juiste beslissingen nemen om een goed produkt aan onze klanten leveren
- correct behandeld van binnenkomst tot vertrek naar +/- 100 verschillende landen en een veelvoud daarvan aan klanten.

Taken en profiel

U hebt een diploma A1 of bachelor in een agro- of voedingsrichting, of bent gelijkwaardig door ervaring. U hebt een sterke interesse in voeding, voedselveiligheid en voedselkwaliteit. U bent graag met veel verschillende dingen tegelijk bezig. U spreekt, leest en begrijpt heel goed Nederlands + enige kennis Frans. U wenst te werken in de nachtploeg van 21u tot 5u en kan bij voorkeur in het begin opleiding overdag volgen op een af te spreken tijdstip.

Aanbod

U zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben in een voedingsbedrijf van groenten, fruit en kruiden. Vaste nachtploeg (opleiding kunnen volgen in een af te spreken uurrooster overdag is een pluspunt). U ontvangt een mooi loon. Interne doorgroeimogelijkheden in een groot bedrijf met respect voor de werknemers en toffe werksfeer.