Magazijnier (2 ploegen en frigo)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Brugge zoeken wij een magazijnier die bereid is in frigo te werken. Als magazijnier ben jij de persoon die ervoor zorgt dat de afgewerkte producten verzendklaar gemaakt worden. Dit betekent dat jij aan de hand van de bestelbons de juiste goederen uit de productie gaat halen, deze verpakt en klaar zet voor verzending. Je meet de temperatuur van de grondstoffen en stuurt de goederen door naar de vriesafdeling. Je houdt de orde en netheid van het magazijn ook in het oog. De stockage wordt door jou goed in de gaten gehouden. Eventuele te korten geef jij ook door aan de verantwoordelijke.

Taken en profiel

Je hebt reeds ervaring als magazijnier. Werken in koude omgeving (frigo, GEEN DIEPVRIES) is voor jou geen probleem. Ervaring met een elektrisch transpalet is een pluspunt. Heb je kennis van Lisa dan is dit zeker een meerwaarde.

Aanbod

Een variërende job in een bedrijf die zowel investeert in zijn mensen als in de machines. Je kan rekenen op een competitief loon alsook een topteam waarin je terecht komt. Er heerst een zeer grote structuur in het bedrijf.