Magazijnier - operator

Functieomschrijving

Voor een specialist in het ontwikkelen en produceren van machines die vooral gebruikt worden in chemie
- en voedingsindustrie zoeken, wij een magazijnier in combinatie met het bedienen van de CNC freesmachine. Als operator word je ingeschakeld voor volgende taken:
- programmeren en bedienen van de machines en dit volgens plan
- kwaliteitscontrole uitvoeren op de bewerkte stukken
- verzamelen, labelen en stockeren van de afgewerkte onderdelen. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor:
- controle van de binnenkomende goederen, ingeven van de stukken in het ERP systeem en stockeren van de goederen in het magazijn
- stocktelling en doorgeven van tekorten aan de aankoopdienst
- afgewerkte producten die in magazijn terecht komen nogmaals controleren
- klaarzetten van het nodige materiaal voor jouw collega lassers en monteurs. Je werkt van maandag tem vrijdag van 6u45 tem 15u15.

Taken en profiel

Je hebt een technische opleiding genoten (mechanica) of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring of kennis van het CNC frezen is een vereiste. (bij voorkeur Heidenhain) Je houdt van afwisseling, werkt graag nauwkeurig en haalt vooral jouw voldoening uit een kwalitatief afgewerkt product waarbij jij ook aan meegewerkt hebt. Aan organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel heb je geen gebrek. Indien nodig kun je communiceren in het Engels en/of Frans.

Aanbod

In dit ambitieus bedrijf die nog steeds groeipotentieel heeft, ben jij een belangrijke schakel in het productieproces. Je komt terecht in een organisatie die zo'n 50 werknemers telt. Vlakke structuur, echte KMO mentaliteit, directe communicatie,... dit zijn een aantal zaken die je kan terugvinden in de bedrijfscultuur. Dit bedrijf heeft klanten in binnen - en buitenland. Je kan ook rekenen op een aantrekkelijk loonpakket.