Magazijnier/orderpicker 2 ploegen

Functieomschrijving

Je zorgt voor de logistieke ondersteuning in het magazijn. Je zorgt voor het stockeren van paletten met afgewerkte producten binnen het geautomatiseerd en gecomputeriseerd magazijn. Je zet de bestellingen klaar. Je voert alles uit a.d.h.v. de reachtruck.

Taken en profiel

Je bent Nederlands geletterd: je kan Nederlands lezen, spreken en schrijven. Je hebt ervaring met een hef- en/of reachtruck. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE? Dat is een pluspunt, maar zeker geen must. Je bent bereid om te werken in 2 ploegen. (5u-13u/13u-21u). Je krijgt een opleiding in dag om daarna in ploeg te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Het is een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt. Je krijgt een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen. Daarnaast kan je extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten bekomen is uiteraard ook mooi meegenomen. Bij interesse: mail uw cv door naar izegem@infinityjobs.be of bel ons op het nummer 051/30.55.02