Magazijnier (voeding)

Functieomschrijving

De magazijnier die wij zoeken werkt in een team van 4 personen en staat samen met de collega's in voor volgende taken: * Binnenkomende goederen controleren op kwaliteit en data. * Geleverde goederen correct in het magazijn plaatsen. * Uitgaande goederen klaarzetten voor verzending (picking) * De uitgaande goederen worden gewogen en gescand. * Aanmaken van etiketten en barcodes beheren. * Leeggoed controleren * Opkuis van het magazijn op vrijdag. Deze taken voer je uit van maandag tem vrijdag. Je start op maandag om 7u op en van dinsdag tem vrijdag start je werkdag om 6u. Einduur is niet altijd hetzelfde. Er wordt op dat vlak flexibiliteit verwacht.

Taken en profiel

Wie zoeken wij? Een kandidaat die in het bezit is van een rijbewijs B, goede fysieke conditie, goed portie gezond verstand en goesting om te werken. Nauwkeurig en net werken is iets dat jij heel belangrijk vindt. Je neemt initiatief, ziet werk en hebt geen schrik om te helpen met de opkuis van het magazijn. Daarnaast heb je een verzorgd voorkomen en is werken in temperaturen van 2°C voor jou geen probleem. Uiteraard krijg je de nodige werkkledij. GEEN HEFTRUCKATTEST OF ERVARING NODIG.

Aanbod

Je komt terecht in een familiaal bedrijf die zo'n 20 medewerkers telt. Bij onze klant heerst een open en eerlijke sfeer en sta je in nauw contact met al je collega's alsook de zaakvoerders. Je krijgt loon naar werken. Geen weekendwerk. Variërende job in sterk groeiend bedrijf.