Medewerker betoncentrale

Functieomschrijving

Wat houdt een functie als medewerker betoncentrale in? Jouw taak zal hoofdzakelijk bestaan uit het produceren, ontkisten en stapelen van betonblokken. Ook ben jij de persoon die de chauffeurs wegwijs maakt op de koer waar het afval dient te worden gelost. Je controleert de nodige documenten, sorteert waar nodig en zorgt voor een mogelijke en correcte opvolging. Je behandelt het afval, waarvan de betonblokken worden gemaakt, en dit zowel manueel als machines (bull, heftruck, haksel - en zeefmachine,...). Daarnaast zorg je er ook voor dat de werkomgeving er altijd netjes en verzorgd bij ligt. Als de betoncentralist afwezig is vervang je die en sta je in voor de sturing van de betoncentrale en reinig je ook de machine. Je doet dit telkens van maandag tem vrijdag de ene week van 7u, de andere week start je om 8u30. .

Taken en profiel

Wie zoeken wij voor deze functie? Iemand die geen schrik heeft om de handen uit de mouwen te steken maar daarnaast ook ervaring heeft in het besturen van machines zoals vb een bull, heftruck, kraan, wiellader,... Kwaliteit, service en veiligheid vind je heel belangrijk. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.

Aanbod

Wij bieden jou een job optie vast in een sterke speler op de markt wat recyclage betreft. Loon is bespreekbaar en wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.