Medewerker voorraadbeheer (chemische sector, dagwerk, heftruck)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Brugge zoeken wij een medewerker voorraadbeheer. Wat mag je hierbij verwachten? Jij bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de binnenkomende goederen dit kan gaan van verpakkingsmateriaal tot verpakte goederen die bestemd zijn om de productie te kunnen laten draaien. Je lost de goederen mbv de heftruck en plaatst deze op de daarvoor bestemde plaats. Alle binnenkomende goederen worden door jou geregistreerd in het computersysteem en dit via SAP. Je staat ook in voor de aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmateriaal aan de productie. De afgewerkte producten worden worden door jou terug in het magazijn geplaatst. Orders worden door jou verwerkt in het magazijn. Je pickt de goederen, verpakt die en plaatst die op de juiste laadkaai zodat deze correct bij de klant terecht komt. Ook staalafname behoort tot jouw takenpakket, dit zowel van binnenkomende als van afgewerkte producten. In deze functie is veiligheid en het volgen van richtlijnen zeer belangrijk. Je werkt van maandag tem vrijdag van 7u30 - 16u.

Taken en profiel

Ervaring in een magazijnfunctie is een vereiste. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig heftruckattest, enkel ervaring is niet voldoende. Je bent stressbestendig, weet de juiste prioriteiten te stellen en bent een echt voorbeeld als het komt op veilig werken. Variatie in jouw job vind je belangrijk. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met SAP. Zo niet, dan leer je snel nieuwe programma's aan. Je beschikt over een gezonde dosis assertiviteit en je bent een echte teamplayer. Je kan vlot communiceren in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.

Aanbod

Onze klant biedt jou een job optie vast. Je kan rekenen op een zeer aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen.