Meestergast (bekistingen en betonwerken)

Functieomschrijving

Dit bedrijf, die momenteel zo'n 25 werven telt in de regio O-W-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant zoekt een meestergast. Wat houdt deze functie precies in? Je stuurt een team van 5 tot 10 personen aan, zowel interne medewerkers als onderaannemers zijnde bekisters, ijzebinders en torenkraanbestuurders. Jij bent verantwoordelijk voor de opmaak van de weekplanning en zorgt ervoor dat jouw team over de nodige middelen en materiaal beschikt om hun werk correct te kunnen uitvoeren. Is er materiaal te kort dan geef jij dit door aan de projectleider die voor jou het nodige kan bestellen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van beton
- en bekistingswerken. Het uitzetten van de gebouwen en de
- onderdelen behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat nauw in contact met de projectleider.

Taken en profiel

Je hebt een bachelor opleiding in de bouw genoten. Je bent niet enkel organisatorisch sterk, je beschikt ook over de nodige people skills en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en jouw team te helpen bij het uitvoeren van de werken. Problemen die ga je niet uit de weg maar pak je onmiddellijk aan en los je op. Uiteraard is stressbestendigheid 1 van de belangrijkste eigenschappen in deze functie. Je bent een voorbeeld in het interpreteren van een plan. Mensen zeggen van jou dat je een geboren leider bent. Je hebt kennis Nederlands maar kan ook communiceren in het Frans en Engels.

Aanbod

Je kan rekenen op een tijdige, correcte en aantrekkelijke verloning. Er wordt een 3-maandelijkse evaluatie voorzien. Dat dit bedrijf heel wat voor zijn medewerkers doet is wel duidelijk:
- Goede verloning.
- 2 jaarlijkse personeelsfeesten waarbij zelfs een taxi voorzien wordt.
- Evaluatiegesprekken op regelmatige basis die, indien positief gekoppeld wordt aan loonsverhoging.
- Goede sfeer
- Na 1 jaar in dienst krijg jij ook een stukje van de winst van het bedrijf. Dit om aan te tonen dat jij ook een zeer belangrijke speler bent in het succesverhaal.