Modebewuste kassamedewerker (25u à 30u/week)

Functieomschrijving

Voor een kledingzaak die gekend staat voor zijn zeer mooie merken zijn wij op zoek naar een extra kassabediende. Je werkt 25u 30u/week en zal enkel kassawerk verrichten. Nadat de klanten hebben kunnen genieten van de professionele en persoonlijke aanpak van jouw collega's die van hen een echte fashion queen of king hebben gemaakt, komen ze in laatste instantie bij jou terecht. Door jouw glimlach en de hulp die ze hebben gekregen van de collega's kijken ze alleen maar positief terug op hun bezoek aan de boetiek. Wat houdt jouw takenpakket in? Je opent de kassa en sluit deze 's avonds ook af, zijn er tekorten dan word jij de Sherlock Holmes van de kassa en ga je na wat de oorzaak hiervan is. De webshop wordt door jou beheerd. Uiteraard pak je de geschenken ook zeer mooi in. Je werkt 25 à 30u/week waaronder sowieso op woensdag en zaterdag (volledige of halve dag). De rest van het uurrooster is bespreekbaar.

Taken en profiel

Onze klant vindt het belangrijk dat de kassamedewerker een zeer joviaal en sociaal persoon is met een verzorgd voorkomen. Je weet hoe je met klanten, soms ook moeilijke, moet omgaan. Je houdt je hoofd er steeds bij ook in drukke periodes. Ervaring met kassawerk binnen de fashion is een groot pluspunt. Er wordt echter ook een interne opleiding voorzien. Het is vooral belangrijk dat jij, naar persoonlijkheid toe, past binnen dit bedrijf.

Aanbod

Onze klant biedt jou een job optie vast in een zeer mooie omkadering. Je wordt dagelijks omringd door gelukkige en tevreden mensen want zeg nu zelf, word jij ook niet gelukkig van een leuke aankoop? Jouw loon is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring, deze wordt aangevuld met maaltijdcheques van 5€/dag. Daarnaast kom je ook nog terecht in een zeer leuk team.