Operator spinnerij (M/V/X) 2 ploegen OF nacht - regio Ruien

Functieomschrijving

Als spinmachine-operator houd je toezicht op een of meer productiemachines. Je zorgt ervoor dat ze goed functioneren, d.w.z. onder de geprogrammeerde omstandigheden en dat de gemaakte draden voldoen aan de verwachte kwaliteitseisen. Jouw takenpakket: Je voorziet de machines van grondstoffen. Je houdt toezicht op de werking van de machines en de productie van de draad. Je doet een cyclische rondgang om defecten op te sporen en je komt tussen bij storingen. Je voert eerstelijns zorg- en onderhoudswerkzaamheden uit aan machines, en je kuist de machines en je werkpost. Je rapporteert aan de productiechef over de werking op vlak van output, machines, proces en kwaliteit

Taken en profiel

Als het even kan heb je al ervaring in een technische operatorfunctie Je werkt efficiënt en nauwkeurig en je hebt oog voor detail en orde Over Zicht: je kan goed overzicht houden en je bent niet kleurenblind, Je spreekt Nederlands, en ook een aardig mondje Frans… of omgekeerd, Je bent allergisch aan roddels, maar niet aan stof, Je werkt vlot en graag op je eigen post, maar al bij al vind je teamwerk echt TOF!

Aanbod

Een voltijds contract in een wisselend ploegsysteem. De ochtendploeg is van 5u tem 13u en de namiddagploeg van 13u tem 21u. Een opleiding op maat van minimum 4 weken met een ervaren coach, waarna collega’s met tonnen ervaring je de draad terug helpen oppikken als je hem even niet meer vindt. Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé, een familiale sfeer en collega’s met gevoel voor humor als fil rouge doorheen je werkdag. Een markconforme verloning Maaltijdcheques van €5,20, Een ploegenpremie Een kilometervergoeding (vanaf +5km), Aanvullende pensioenopbouw en 6 inhaalrustdagen bij voltijdse tewerkstelling. Na 1 jaar dienst 4 bijkomende betaalde vakantiedagen op jaarbasis.