Operator weefselcontrole (M/V/X) regio Ronse - 2 ploegen

Functieomschrijving

Als visueel kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor nazicht van de weefsels op fouten en kleur. Je zorgt ervoor dat de gemaakte weefsels voldoen aan de verwachte kwaliteitseisen. Jouw taken: Je monteert de te controleren rollen weefsel op de controle tafel. Je beoordeelt het weefsel op zichtbare fouten of afwijkingen aan de hand van referenties conform normen of specificaties. Waar mogelijk herstel je kleine afwijkingen met een pincet. Je geeft soort en grootte van afwijkingen in in het systeem via het toetsenbord. Via deze ingaves rapporteer je aan de productiechef over de werking op vlak van output, kwaliteit en proces. De gecontroleerde rollen weefsel worden automatisch gedemonteerd waarop de verpakkingsafdeling deze ophaalt. Je houdt je werkpost ordelijk en komt tussen bij storingen. Je werkt in de “2de visite”, de tweede en tevens laatste kwaliteitscontrole alvorens de weefselrollen worden ingewikkeld en verzendklaar gemaakt.

Taken en profiel

Als het even kan heb je al ervaring met een functie in kwaliteitscontrole. Je werkt efficiënt en nauwkeurig en je hebt oog voor detail en orde. Overzicht: je kan goed overzicht houden en je bent niet kleurenblind. Je bent plichtsbewust en flexibel. Je spreekt Nederlands, en ook een aardig mondje Frans… of omgekeerd. Je kan goed samenwerken met jouw collega’s, maar kan ook zelfstandig beslissingen nemen.

Aanbod

Een voltijds contract in een wisselend ploegsysteem. De ochtendploeg is van 5u tem 13u en de namiddagploeg van 13u tem 21u. Een opleiding op maat van minimum 4 weken met een ervaren coach, waarna collega’s met tonnen ervaring je de draad terug helpen oppikken als je hem even niet meer vindt. Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé, een familiale sfeer en collega’s met gevoel voor humor als fil rouge doorheen je werkdag. Een markconforme verloning Maaltijdcheques van €5,20, Een ploegenpremie Een kilometervergoeding (vanaf +5km), Aanvullende pensioenopbouw en 6 inhaalrustdagen bij voltijdse tewerkstelling. Na 1 jaar dienst 4 bijkomende betaalde vakantiedagen op jaarbasis.