Orderpicker of reachtruckchauffeur (2 ploegen of vaste nacht)

Functieomschrijving

Als orderpicker staat u in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. U bent verantwoordelijk voor het picken van de goederen en dit via een scansysteem. U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Dagploeg van 7u-16u, late ploeg 13u30 - 22u eventueel op zaterdag van 16u-20u. Ook mogelijkheid tot nachtploeg van maandag tem donderdag van 20u-06u.

Taken en profiel

U hebt een eerste ervaring als orderpicker en hebt ervaring met een scansysteem. Het reilen en zeilen van een magazijn kent voor u geen geheimen. Werken in 2 ploegen is geen probleem. (ene week late ploeg, andere week dagploeg). Bent u in het bezit van een reachtruckattest of hebt u reachtruckervaring dan is dit een pluspunt, geen vereiste. U bent op zoek naar een vaste job en heeft geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

Er wordt u een job optie vast aangeboden in een sterke speler op de markt van elektromateriaal. U werkt in 2 ploegen en dit van maandag tem vrijdag. Loon: 13.0111€ + ploegenpremie van 7.5% voor late ploeg en 12,5% voor nacht + maaltijdcheques 3.09€, overuren worden uitbetaald aan 150%.