Plaatser chape met rijbewijs CE (code 95 niet verplicht)

Functieomschrijving

Voor een specialist in het plaatsen van chape zoeken wij een nieuwe collega. Om 6u30
- 7u kom je toe op de depot waar jouw geladen vrachtwagen reeds klaar staat. Samen met de bijrijder vertrek je naar de eerste werf die gelegen is in de regio Oost/West-Vlaanderen. Je zorgt ervoor dat je om 7u30 toekomt op de werkplaats. Eénmaal aangekomen ga je samen met de bijrijder het voorbereidend werk gaan doen, aansluiten en plaatsen van de buizen. Je bedient de pompinstallatie en grijpt in bij eventuele technische problemen. De bijrijder en plaatser gaan de chape spuiten en egaliseren. Van zodra het werk op de werf klaar is ga je verder naar de volgende werkplaats. Rond 16u
- 17u kom je terug toe op de depot waar jij nog de pompinstallatie gaat schoonmaken en terug vullen om de dag nadien terug te kunnen opstarten. Dit doe je van maandag tem vrijdag.

Taken en profiel

Jij bent in het bezit van een rijbewijs CE en wil niet een volledige dag in jouw vrachtwagen vertoeven maar doet graag ook nog wat handenarbeid. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands, Engels of Frans. Je hebt een stabiel werkverleden en bent op zoek naar een vaste job. Je bent leergierig en neemt graag verantwoordelijkheid. Aangezien je elke dag met jouw collega bijrijder op baan gaat ben je ook een echte teamplayer. Is jouw code 95 vervallen of ben je niet in het bezit van dergelijk attest dan is dit geen probleem.

Aanbod

Wij bieden jou een job optie vast in een sterk groeiend en gezond bedrijf. Jouw startloon bedraagt 13.5€/u en wordt verhoogd naar 14.5€ van zodra je zelfstandig de baan op kan (na 1 à 2 maanden). Dit loon wordt aangevuld met maaltijdcheques twv 3.16€. Wat verlof betreft volgt dit bedrijf het bouwverlof. Je werkt 40u/week waardoor je 12 extra vakantiedagen opbouwt. Overuren worden een stuk uitbetaald alsook in recup genomen. Er is dus een mogelijkheid om een snipperdag te nemen buiten het bouwverlof.