Plaatser verwarmingsketels en gasconventoren (geen ervaring vereist)

Functieomschrijving

Voor een specialist in het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels (Vaillant en Bulex) en gaskachels zijn wij op zoek naar een plaatser. Samen met je collega vertrek je vanuit de depot naar de klanten en sta je in voor het vervangen van hun toestellen en de opstart ervan. Meestal wordt er 1 installatie per dag uitgevoerd, dat wil zeggen dat je dus dagelijks bij een andere klant zal werken. Deze job voer je uit van maandag tem vrijdag.

Taken en profiel

Ervaring is een pluspunt geen vereiste. Wel is jouw technisch inzicht van belang, dit door opleiding of ervaring in een technische richting. Een rijbewijs B is aangewezen of je behaalt binnenkort jouw rijbewijs. Je werkt graag in team, neemt verantwoordelijkheid, bent een echte problem solver en houdt van uitdagingen.

Aanbod

Onze klant is een familiaal bedrijf die open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel draagt. Zij zijn van het principe voor wat hoort wat. Hun medewerkers kunnen dan ook rekenen op een zeer aangename werkomgeving. Je kan rekenen op een correcte verloning, rekening houdend met jouw ervaring.