Planner

Functieomschrijving

Als planner ben jij verantwoordelijk voor de planning van de operatoren, vrachtwagens en machines. Je analyseert de binnenkomende aanvragen en bekijkt de haalbaarheid ervan. Dit betekent dat jij nagaat welke vrachtwagen, personeel of machine er nodig is om het werk uit te voeren. Je houdt hierbij ook rekening met het kostenplaatje en de deadline. Onverwachte wijzigingen worden door jou stressloos opgevolgd en opgelost. Uiteraard behoort het administratieve werk ook tot jouw takenpakket. Dit doe je van maandag tem vrijdag van 10u30 - 19u (40u/week).

Taken en profiel

Je hebt een bachelor opleiding logistiek genoten of gelijkwaardig door ervaring. Je weet als geen ander jouw kalmte te behouden in elke mogelijke situatie. Aan communicatie vaardigheden, enthousiasme en flexibiliteit ontbreekt het je zeker niet. Een zeer goede kennis Nederlands is vereist, daarnaast heb je ook een basiskennis Frans.

Aanbod

Een job optie vast in een sterk groeiende onderneming. Aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen alsook 12 extra vakantiedagen op jaarbasis. Je komt terecht in een familiale en professionele omgeving.