Ploegchef - teamleader verpakking nacht

Functieomschrijving

Coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10
- 15 mensen), ten einde de verpakking en de dagdagelijkse planning te kunnen realiseren volgens de opgelegde doelstellingen en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn. Je werkt in de vaste nachtploeg van 21u
- 05u. Je staat in voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk. Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen. Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren door evaluaties en opvolging van opleidingen.

Taken en profiel

Je hebt zin en vermogen om dingen aan te leren. Je spreekt vloeiend NL + basiskennis FR. Je denkt probleemoplossend en hebt een organisatorisch talent en kan prioriteiten stellen. Je toont initiatief en denkt mee waar nodig. Je kan autonoom of zelfstandig werken en bent rechtlijnig in je leiderschap met respect voor je medewerkers.

Aanbod

Je komt terecht in een groot bedrijf met een open bedrijfscultuur waar je kunt doorgroeien met opleidingstrajecten waar nodig of gewenst. Bovendien heerst er een toffe groepsfeer en kan je in korte communicatielijnen schakelen. Je ontvangt een volwaardig salarispakket dat aansluit volgens je ervaring en functie. Daarnaast profiteer je ook van extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Als bediende ontvang je boven op de 20-wettelijke verlofdagen, nog eens 12 extra vakantiedagen.