Projectmanager IT sector

Functieomschrijving

Voor een specialist in het ontwikkelen en plaatsen van oproepsystemen, videocommunicatie, domotica,... zoeken wij een Projectmanager met een echte hands on mentaliteit. Naast het coördineren en opvolgen van de projecten van a tot z ga je soms ook ter plaatse om de systemen zelf te gaan installeren. De klanten zijn gevestigd over gans België.

Taken en profiel

Je hebt minimum een bachelor opleiding ICT - Elektronica. Office (Word, Excel, Visio,...) kent voor jou geen geheimen. Daarnaast heb je een zeer goede kennis Nederlands alsook basiskennis Frans en Engels. Je houdt van uitdagingen en zet graag je tanden in moeilijke materie. Ervaring als Field Engineer of Projectmanager is vereist. Je werkt zowel in team als zelfstandig. Aansturen van een team is voor jou geen probleem. Jouw visie is dan ook leading by example. Zelf de handen uit de mouwen steken dat schrikt jou neit af. Je bouwt een langetermijnrelatie op met jouw klanten door je commerciële skills en het vertrouwen dat je uitstraalt.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiende KMO met een echte West-Vlaamse werkersmentaliteit. Loonpakket: Brutomaandloon (afhankelijk van ervaring), bedrijfswagen, GSM, laptop. Daarbovenop krijg je nog heel leuke collega's en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan nu.