Reachtruchauffeurs (2 ploegen of vaste nacht)

Functieomschrijving

Als reachtruckchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast pick je ook de goederen manueel mbv een scanner. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen of in de vaste nacht. Vroege ploeg 7u-15u, late ploeg 13u30 - 22u. Ook mogelijkheid tot nachtploeg van maandag tem donderdag van 21u-05u

Taken en profiel

Je hebt een eerste ervaring als reachtruckchauffeur en/of bent in het bezit van een attest. Het reilen en zeilen van een magazijn kent voor u geen geheimen. Werken in 2 ploegen (ene week late ploeg, andere week dagploeg) of vaste nachtploeg is voor jou geen probleem. Je bent op zoek naar een vaste job en heeft geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

Er wordt jou een job optie vast aangeboden in een sterke speler op de markt van elektromateriaal. Je werkt in 2 ploegen van maandag tem vrijdag of in een vaste nachtploeg (4 nachten of 5 nachten). Loon: 13.0111€ + ploegenpremie van 7.5% voor de late ploeg en 15% voor de nachtploeg + maaltijdcheques 3.09€, overuren worden uitbetaald aan 150%.