Reachtruck chauffeur met attest (M/V/X) Nazareth dagwerk - koude omgeving

Functieomschrijving

Als reachtruckchauffeur ben je werkzaam in de magazijnen van onze klant te Zulte. Je bent betrokken bij de fysieke behandelingen van goederen. Je bent verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling, het laden en lossen van vrachtwagens, palletten op een correcte locatie plaatsen. Hiervoor kan je gebruik maken van diverse hulpmiddelen (scanners, reachtruck en ons eigen computerprogramma). Interesse? BEL 055 89 04 04

Taken en profiel

Je weet van aanpakken en bent niet bang van diepvriestemperaturen Je kan goed rekenen uit het hoofd Je bent stressbestendig. Onze sector heeft immers te maken met strikte tijdschema's Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. Er wordt van jou verwacht dat je met de grootste zorg omgaat met de goederen en het materiaal dat we jou ter beschikking stellen. Computerwerk schrikt jou niet af. Je bent punctueel. Jij bent een belangrijke schakel op vlak van controle. Je spreekt vloeiend Nederlands.

Aanbod

Afhankelijk van je capaciteiten, bieden wij jou een contract van onbepaalde duur. We voorzien een uitdagende job met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris (koude premie). Afwisselende job (orderpicking, etiketteren, laden & lossen, ...) Je werkt in dagploeg (9u - 17u). Wij voorzien aangepaste werkkledij en warme drankjes.