Sales Executive

Functieomschrijving

Voor een sterke speler op de markt op vlak van registratiesystemen zoeken wij een ambassadeur die het bedrijf mee op de kaart wenst te zetten. Jij gaat actief op zoek naar nieuwe klanten dit door cold visits of calls te doen. Jouw doel is dus in eerste instantie afspraken vastleggen om jouw product aan de man of vrouw te brengen. Je maakt offertes op, bespreekt deze tot in detail met de potentiële klant om dan uiteindelijk over te gaan tot de closing. Jouw klanten zien jou als hun vertrouwenspersoon. Jij bent voor hen dan ook het eerste aanspreekpunt. Daarnaast geef je demo's, workshops, ontbijtsessies om het bedrijf en de producten in de kijker te zetten. Persoonlijk contact is voor dit bedrijf één van de belangrijke waarden en normen. Je houdt dan ook op regelmatige basis contact met jouw klanten.

Taken en profiel

Aan commerciële skills heb jij alvast geen gebrek. Bij voorkeur heb je ervaring in B2B. Kwaliteit en persoonlijke aanpak zijn zaken die jij hoog in het vaandel draagt. Je bent communicatief en assertief genoeg om in te gaan op de tegenwerpingen van potentiële klanten. Communiceren doe je vlot in het Nederlands, Frans is een pluspunt.

Aanbod

Er wordt jou een job aangeboden in een ambitieus bedrijf die sterk aan het groeien is. Zelfontplooiing wordt sterk gestimuleerd en interne en externe opleidingen horen hier uiteraard ook bij. Je kan rekenen op een open en eerlijke communicatie alsook heel wat voldoening uit je job en respect van de werkgever. Maandloon is afhankelijk van jouw ervaring, deze wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, gsm,...