Schilder - decorateur regio Brugge (schoolverlater kan ook)

Functieomschrijving

Voor een schildersbedrijf die een 2-tal jaar geleden is opgestart en zeer sterk aan het groeien is zoeken wij 2 extra schilders. Samen met je collega ga je ter plaatse en voer je verschillende schilderwerken uit, zowel binnen als buiten. Uiteraard behoort het voorbereidend werk zoals plamuren, schuren,... ook tot je takenpakket. Je zal niet enkel instaan voor het schilderen maar wil de klant ook een stukje behang dan ga je dit ook gaan uitvoeren. De klanten zijn vrij veeleisend en letten dan ook op de details. Nadat het werk is opgeleverd zorg je ervoor dat de klanten niet kunnen zien dat jullie er gewerkt hebben. Het opkuisen en schoonmaken van de omgeving zal dus ook tot je takenpakket behoren.

Taken en profiel

Je hebt een zeer grote interesse in het vak. Ervaring is een pluspunt maar vooral motivatie is belangrijk. Interne opleiding kan voorzien worden als jij over de juiste werkersmentaliteit en leergierigheid beschikt. Enige affiniteit met schilderen is aangewezen (hobby, bijberoep, klusjes,...). Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Onze klant is een sterk groeiende organisatie waar jij als persoon ook kan in meegroeien. Loon is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding.