Service Engineer - 40 % buitenland - geen ervaring vereist - onmiddellijk vast contract

Functieomschrijving

Als Commissioning Engineer word je in de eerste plaats ingeschakeld om nieuwe productielijnen op te starten in de workshop en om deze nadien bij onze klanten wereldwijd in bedrijf te nemen. De klanten voorzien van de nodige opleiding behoort eveneens tot je taak. Daarnaast word je ingeschakeld om problemen met machines bij onze klanten te verhelpen, bestaande machines te voorzien van een nieuwe CNC-besturing, ombouwen naar de huidige veiligheidsvoorschriften alsook het uitvoeren van kleine algemene mechanische, pneumatische, hydraulische reparaties.

Taken en profiel

Volg jij met passie de technologische evoluties binnen het domein van elektromechanica, elektronica en automatisatie? Ben je een globetrotter en heb je aanleg om mensen te trainen en te begeleiden bij het opstarten van nieuwe projecten? Wil jij nieuwe productielijnen en machine succesvol opstarten en de nazorg opvolgen? Dan ben jij ongetwijfeld de Field Service Engineer die binnenkort ons team komt versterken ! Je genoot een master of bacheloropleiding elektromechanica/elektronica en je hebt een goede kennis van de Engelse taal. Kennis van een bijkomende taal is een pluspunt. Je beschikt over kennis van industriële elektriciteit en een basiskennis mechanica, hydraulica en pneumatica. Heb je een goeie kennis van industriële programmatie en mechatronische systemen of heb je de achtergrond en interesse om dit snel aan te leren? Dankzij jouw praktische bagage ben je in staat om problemen systematisch en doelgericht aan te pakken. Analytisch vermogen is onontbeerlijk om deze functie succesvol in te vullen. Je bewaart jouw kalmte in stressvolle situaties en hanteert steeds een klantvriendelijke instelling. Omwille van het internationaal karakter van deze job ben je bereid om wereldwijd tot max. 40% van je tijd in het buitenland te vertoeven, dit in kortere periodes van 3 à 5 dagen en langere periodes van 3 tot 5 weken.

Aanbod

Wij engageren ons om nieuwe Engineers van bij de start een grondige opleiding en begeleiding te geven in tandem met een ervaren collega. Daarom staat deze functie ook open voor starters. De internationale omgeving en continue innovatie in het domein van machinebouw staan garant voor een uitdagende functie met het oog op verdere ontwikkeling.