Servicetechnieker

Functieomschrijving

Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in toegangscontroles, zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Je vertrekt van je thuis uit met de bedrijfswagen naar de klanten. Daar los je dan ook de storingen aan de automatische toegangen op. Ook onderhoudswerkzaamheden worden door jou dagdagelijks uitgevoerd. Je hebt altijd een voorraad wisselstukken in je wagen liggen en houdt deze zorgvuldig bij. Je bent bereid om ook wachtdiensten te doen.

Taken en profiel

Je bent in bezit van een bachelor elektromechanica. Je kan een eerste ervaring voorleggen als elektricien. Heb je ervaring met toegangscontroles? Dan is dit zeker een pluspunt. Je bent klantgericht en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je bent flexibel, netjes en stipt. Je bent in bezit van een rijbewijs B. Je spreekt vlot Nederlands.

Aanbod

Er wordt je een variërende job aangeboden in een sterke speler op gebied van toegangscontrolesystemen en tijdsregistratie. Je zal tewerkgesteld worden in West - Vlaanderen. Elke werkdag zal anders zijn en daar hou jij wel van. Naast jouw competitief loon wordt jou een dienstwagen aangeboden.