Storingstechnieker

Functieomschrijving

Voor een gekende meubelfabrikant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker. Jij bent de persoon die curatief onderhouden gaat voorzien. De storingen die voorkomen zijn vooral elektrisch maar kunnen ook mechanisch zijn. Heb je een idee om het machinepark wat optimaler te laten verlopen? Dan kan en mag je dit zeker aan boord brengen. Je voert preventief onderhoud uit. Als er technische vragen/problemen zijn, ben jij de persoon die hen ten hulp schiet.

Taken en profiel

Je hebt een technische diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt er een eerste ervaring opzitten in een productieomgeving. Veiligheid primeert. In team werken is geen probleem voor jou maar je kan ook perfect zelfstandig werken. Ben je in bezit van een heftruckattest? Dan is dit zeker een pluspunt. Kennis Engels of Duits? Dan is dit zeker ook een troef.

Aanbod

Er wordt jou een job optie vast aangeboden en dit met een correct en aantrekkelijk loon die aansluit bij jouw ervaring en/of kennis. Je werkt in een 40u week. Dit betekent dat je op jaarbasis 16 extra vakantiedagen opbouwt. Buiten een aantrekkelijk loon zijn er ook nog andere voordelen.