Storingstechnieker vaste nacht of 2 ploegen

Functieomschrijving

Voor een outsourcingsbedrijf zoeken wij een ervaren storingstechnieker. Je wordt tewerkgesteld op verschillende projecten regio West-Vlaanderen en dit in een straal van 30 à 40 km rond jouw woonplaats. Deze projecten kunnen een aantal weken of maanden duren. Je staat in voor het opsporen en oplossen van elektrische storingen, onderhoud, installaties,....

Taken en profiel

Je hebt een technische opleiding gevolgd of gelijkwaardige ervaring opgedaan. Je bent zowel elektrisch als mechanisch sterk binnen een industriële omgeving. Je hebt een basiskennis van PLC en frequentiesturingen. Je kan vlot elektrische en mechanische storingen opsporen en verhelpen. Je hecht waarde aan interne opleiding en opdoen van nieuwe kennis. Je houdt van een familiale sfeer waarbij waarden als loyaliteit, stiptheid en teamspirit centraal staan. Je beschikt over een rijbewijs B. Je spreekt en leest vlot Nederlands.

Aanbod

Verloningspakket: Een Opel Astra break (met privégebruik en Europese tankkaart) OF aantrekkelijke kilometervergoeding Een motiverend loon met constante opvolging en doorgroeimogelijkheden Maaltijdcheques en ecocheques Een groeps- en hospitalisatieverzekering Werkomgeving: Jouw veiligheid is onze prioriteit Je komt terecht in een tof en dynamische team Degelijke werkkledij en een persoonlijke werkkoffer Afwisselende opdrachten in diverse sectoren Groeimogelijkheden: Persoonlijke opvolging . Unieke kansen om je technische kennis te verbreden dmv opleiding, ook in automatisatie. De mogelijkheid om deel uit te maken van ons duurzaam beleid (techniekers zonder grenzen, innovatieve projecten).