Teamleader boekhoudkantoor (m/v)

Functieomschrijving

Als coach vervul je een cruciale rol in de organisatie. Je zorg ervoor dat het dagelijks werk in de teams goed wordt uitgevoerd en signaleert eventuele verbeteringen. Je motiveert, stimuleert en coacht. Helpt medewerkers bij eventuele carrièrestappen. Hanteert een resultaatgerichte stijl en bewaakt de balans tussen het belang van de medewerker en de organisatie. Deze functie van teammanager vraagt om sterk leiderschap, managementvaardigheden en kennis van het operationele proces om effectief sturing te kunnen geven.

Taken en profiel

- Je bent bachelor of master Accountancy-Fiscaliteit. In het bezit van een IAB of BIBF-titel.
- En beschikt over minimum 8 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
- Vanuit een helikopterview kan je ook andere invalshoeken zien en belichten.
- Je bent resultaatgericht, neemt en geeft verantwoordelijkheid, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering.
- Via externe bijscholingen breid je jouw kennis en ervaring steeds verder uit.

Aanbod

- Een gevarieerde, uitdagende job waarin je jouw creativiteit kan botvieren
- Een familiebedrijf? Niet echt, eigenlijk. Maar met die warme sfeer voelt het zo aan.
- Een enthousiast team dat steeds te vinden is voor een fuif, teambuilding, filmavond ... En dat nu al uitkijkt om een nieuwe collega te verwelkomen.
- Alle kansen om je persoonlijk te ontplooien. Via opleiding on the job & externe coaching, met aandacht voor je interesses en talenten.
- En ja, natuurlijk hoort bij de job ook een marktconform salarispakket.
- Je zal werken in een 40h week. En die vliegen voorbij. Je krijgt er 12 ADV-dagen voor in de plaats, bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen.