Technieker (2-ploegen)

Functieomschrijving

Als technieker sta je in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Een onderhoudsschema wordt voorzien en deze worden nauw opgevolgd. Storingen worden gedetecteerd en uiteraard ook opgelost. Jij zorgt er dus voor dat de productie vlot en continue kan blijven draaien. Bestaande machines worden geoptimaliseerd en je helpt ook mee aan de opbouw van nieuwe machines. 1 - 2 x per maand heb je wachtdienst. Uiteraard krijg je hiervoor een vergoeding. Je start in de dagploeg tot je helemaal opgeleid bent en schakelt dan over naar een 2 ploegenstelsel.

Taken en profiel

Je hebt een technische opleiding (elektromechanica) genoten en hebt reeds ervaring als technieker. Naast jouw kennis hydraulica, pneumatica en meet - en regeltechnieken heb je ook enige kennis elektriciteit, PLC sturingen. Is er 1 van bovenstaande aspecten waar je minder mee bekend bent kan dit intern aangeleerd worden. Niet enkel jouw technische kennis is van belang maar je beschikt ook over de juiste werkmentaliteit alsook teamspirit. Onze klant zoekt medewerkers die meedenken, initiatief nemen en even dynamisch zijn als het bedrijf zelf. Je hebt een goede gesproken alsook schriftelijke kennis Nederlands.

Aanbod

Wat mag je bij dit bedrijf verwachten? In eerste instantie wordt jou een onmiddellijk een vast contract aangeboden. Daarnaast kun je rekenen op een zeer mooi loon, een gevarieerde en verantwoordelijke functie. Het bedrijf vindt het belangrijk tevreden werknemers te hebben. Om dit te stimuleren worden er op regelmatige basis teambuildings, personeelsfeesten en drinks georganiseerd. Wederzijds respect wordt hier dan ook hoog in het vaandel gedragen. Je werkt 40u/week en bouwt hierdoor 12 extra verlofdagen op. Verlof is voor een groot deel collectief. Je kan echter nog een aantal vrije dagen kiezen.