Technieker 2 ploegen /nacht

Functieomschrijving

Infinity Jobs is op zoek naar een teamplayer, gepassioneerd door techniek, die het overzicht goed kan bewaren. Een portie gezond verstand, aangevuld met een sterke technische bagage op vlak van elektromechanica stelt je in staat het pakket aan verantwoordelijkheden eigen te maken. Bovendien beschik je over de nodige sociale vaardigheden om constructief te communiceren met je verschillende collega’s. Wij voorzien een uitgebreide training on-the-job voor onze nieuwe collega.

Taken en profiel

In tandem met je collega werk je aan het preventief en curatief onderhoud binnen de verschillende afdelingen op onze site. Je werkt op basis van een planning, maar anticipeert ook op vragen vanuit de verschillende afdelingen. Bij pannes ga je meteen ter plaatse en zoek je constructief en proactief naar een oplossing. Je houdt hierbij rekening met de korte en lange termijnhoudbaarheid ervan. Samenwerking binnen de afdeling is belangrijk!

Aanbod

Het bedrijf is een vooraanstaande producent van muurbekleding. In totaal zijn we ongeveer met 400 werknemers. Door de continue investering in nieuwe technologieën en producten zijn ze continu opzoek naar enthousiaste collega's. Vast contract na de uitzendperiode.