Technieker rollend materieel (bouwsector)

Functieomschrijving

Als technieker heb jij bij dit bedrijf wel een heel variërende job. Je staat in voor het onderhoud alsook het herstellen van machines, elektrisch gereedschap,... Gaande van een slijpschijf tot een torenkraan. Dit doe je uiteraard niet alleen maar in een team van techniekers. Je werkt zowel in het atelier maar gaat ook ter plaatse op de werf om de nodige herstellingen te kunnen uitvoeren. Dit gaat zowel over mechanische als elektrische problemen. De werven zijn gelegen in de regio O-W-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Taken en profiel

Je hebt een technische opleiding genoten en hebt zowel een uitgebreide kennis mechanica als elektriciteit. Een elektrisch plan lezen is voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een pluspunt. Beschik je over een VCA, BA4 of BA 5 attest dan ben jij uiteraard de ideale kandidaat. Heb je dit niet dan kan dit intern bekeken worden.

Aanbod

Op vandaag heeft dit bedrijf 25 lopende projecten. Je kan rekenen op een tijdige, correcte en aantrekkelijke verloning. Er wordt een 3-maandelijkse evaluatie voorzien. Dat dit bedrijf heel wat voor zijn medewerkers doet is wel duidelijk:
- Goede verloning.
- 2 jaarlijkse personeelsfeesten waarbij zelfs een taxi voorzien wordt.
- Evaluatiegesprekken op regelmatige basis die, indien positief gekoppeld wordt aan loonsverhoging.
- Goede sfeer
- Na 1 jaar in dienst krijg jij ook een stukje van de winst van het bedrijf. Dit om aan te tonen dat jij ook een zeer belangrijke speler bent in het succesverhaal.