Technisch bediende (sloopwerken)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de sanering en het slopen van oude gebouwen zoeken wij een junior consultant sloopwerken. Wat houdt dit in? Je werkt nauw samen met de projectverantwoordelijke, samen zorgen jullie voor een vlekkeloze opvolging van de projecten. Concreet betekent dit dat je sloopdossiers gaat uitwerken van de verschillende projecten gaande van bruggen tot woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen,... Je werk zowel vanuit het kantoor maar gaat ook ter plaatse om de zaken uit te werken en op te volgen en opmetingen te doen. Je staat ook nauw in contact met de klant die op jou kan rekenen.

Taken en profiel

Je hebt een bachelor opleiding bouwkunde genoten en hebt dan ook een sterke interesse niet enkel in bouw maar ook in milieusector. Je werkt graag zelfstandig en neemt initiatief. Aan sociale vaardigheden heb jij een gebrek. Je kan vlot overweg met MSOffice en hebt bij voorkeur ook enige kennis Frans. Voor deze functie is onze klant op zoek naar een junior profiel die zijn/haar eerste stappen in die richting wenst te zetten.

Aanbod

Je komt terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Je kan rekenen op een vast contract en continue interne en externe opleidingen. Uiteraard wordt er ook een aantrekkelijk loon voorzien aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, groeps - en hospitalisatieverzekering.